Aszfalt- értékesítés

Aszfalt- értékesítés

KORSZERŰ TECHNOLÓGIA
A Penta Kft. mintegy 25 éves fennállása életében a 2015-ös év nagy újdonsága, hogy régi aszfaltkeverő üzemünket korszerűsítettük, bővítettük egy a 21. század technológiájával felszerelt 160 t/h s berendezésre. 
 
TELJESÍTMÉNY
A keverőgép névleges teljesítménye: 160 tonna óránként. Egy keverési ciklus alatt a gép 2 tonna aszfalt gyártására képes. A megfelelő mennyiségű alapanyag utánpótlást 6db előadagoló, valamint 2db 60m3-es álló elrendezésű, villamos fűtésű bitumentartály látja el. Folyamatban van plusz 1db szintén 60m3 méretű, keverőszárral ellátott bitumentartály rendszerbe integrálása is.
A korszerűsítést a PENTA Kft. teljesen önerőből hajtotta végre.
 
MELEG- ÉS HIDEGASZFALT GYÁRTÁSA 
A saját munkáinkhoz felhasznált melegaszfaltok előállítása mellett külső eladásra is gyártunk aszfaltot. Ezen felül foglalkozunk speciális kötőanyagú hideg-aszfalt, kátyúzó keverék gyártásával és forgalmazásával is. A hidegaszfalt lehetővé teszi az útburkolaton lévő kátyúk és egyéb kisebb felületű burkolatok egyszerű, idő-járástól független, gyors javítását. Például útfelbontások utáni burkolat helyreállítást, burkolatok téli kátyúzását, garázsbehajtók, bejáratok, kerti járdák készítését.
 
ÜZEMI GYÁRTÁSELLENŐRZÉSI RENDSZER
Aszfaltkeverő telepünkön 2012-ben bevezettük az EN 13108-21:2006 szabvány szerinti Üzemi gyártásellenőrzési rendszert. A Penta Kft. EK - Üzemi Gyártásellenőrzési Megfelelőségi Tanúsítványa igazolja, hogy a keverőtelepen előállított EN 13108-1:2006 szabvány szerinti útépítési aszfaltkeverékek üzemi gyártásellenőrzési rendszere megfelel az EN 13108-21:2006 szabványban meghatározott követelményeknek. 
 
SZAKMAI TAPASZTALAT 
A Penta Kft., mely egy 100 %-ban magyar tulajdonban lévő társaság, a kezdetektől fogva foglalkozik útépítéssel és úthelyreállítással. 2002-ben Széchenyi Terv támogatásával helyezte üzembe aszfaltkeverő gépét, ezáltal a Penta Kft. tevékenységi köre kibővült az aszfaltgyártással. Cégünk 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a magyar útépítés területén és több mint 10 éve van jelen az aszfaltgyártásban is. Ez a biztos háttér teszi lehetővé a megbízható, minőségi munkavégzést a kisebb útfelújításoktól kezdve egészen a nagyobb projektek megvalósításáig, új utak építéséig. 
 
KÖRNYEZETTUDATOS BERUHÁZÁSOK, FEJLESZTÉSEK 
A korszerűsített aszfaltkeverőgép minden szempontból megfelel a mai kor technikai, gazdaságossági és környezetvédelmi elvárásainak. A közeljövőben tervezzük a keverőgép további fejlesztését, mint például visszanyert aszfalt újrahasznosítás vagy habosított bitumen adagolhatóságának kiépítését (csökkentett hőmérsékletű aszfaltok gyártásához), melyek a környezetvédelem és az emisszió csökkentés fokozottabb érdekében történnek. 


referenciáink

Nunc ut auctor tortor. Cras dictum tempor hendrerit. Pellentesque eget ornare neque, sit amet consectetur ipsum. Donec ligula massa, tincidunt eu vestibulum in, sodales a libero. Vestibulum tortor libero, dapibus eu dui at, hendrerit.

Tovább a referenciáinkra

Tevékenységeink

Cras dictum vestibulum tortor libero, dapibus eu dui at, hendrerit.

Tovább a tevékenységekre

térkép

Telephely és gödi távközlési részleg

Tanúsítványaink