Csatornahálózatok építése (szennyvíz és csapadékvíz)

Csatornahálózatok építése (szennyvíz és csapadékvíz)

A közműépítési munkáink legnagyobb hányadát a szenny- és csapadékvíz csatornák építése teszi ki. A szennyvízcsatorna a közművek közül a legnagyobb mélységben helyezkedik el. A nagy árokmélység és az esetenként előforduló talajvíz miatt komoly tapasztalatot és felkészültséget igénylő munka.

Az építési munkákhoz saját tulajdonú, korszerű, jó állapotban lévő, minden szükséges tartozékkal felszerelt, nagy teljesítményű forgó felsővázas kotrógépek, homlokrakodók, tömörítő eszközök állnak rendelkezésre. A munkavégzés biztonsága minden esetben elsődleges szempont. Az építés során a munkavédelmi szempontokat maximálisan kielégítő és ugyanakkor a munkavégzés haladását gyorsabbá tevő, nagytáblás dúcolatok állnak rendelkezésünkre. Ezen dúcolatokat a gödi telephelyünkön lévő javítóműhelyünkben rendszeresen karbantartjuk és felújítjuk.

A csatornaépítési munkáink között a különböző átmérőjű és anyagú, (20-220 cm átmérő tartományban) gravitációs csatornahálózatok építésén túl, gyakorlatunkban szerepel a nyomott rendszerek, valamint a vákuumos rendszerű csatornahálózatok építése is.

Magas talajvízszint esetén a munkaárkok víztelenítését saját tulajdonú berendezésekkel oldjuk meg.

Csatornahálózatok építése
referenciáink

Nunc ut auctor tortor. Cras dictum tempor hendrerit. Pellentesque eget ornare neque, sit amet consectetur ipsum. Donec ligula massa, tincidunt eu vestibulum in, sodales a libero. Vestibulum tortor libero, dapibus eu dui at, hendrerit.

Tovább a referenciáinkra

Hasonló referenciáink
Dunakeszi Fő tér rekonstrukció I. ütem
2014
Megrendelő: Dunakeszi Közüzemi Kft.
Helyszín: Dunakeszi, Dózsa György tér
Elkészült: 2014-09
Munka típusa:

Térburkolat (táj- és térépítés, díszburkolatok, természetes és mesterséges kőburkolatok építése)

Dunakeszi Fő tér rekonstrukció I. ütem

Tevékenységeink

Cras dictum vestibulum tortor libero, dapibus eu dui at, hendrerit.

Tovább a tevékenységekre

térkép

Telephely és gödi távközlési részleg

Tanúsítványaink