Hulladéklerakók építése, rekulivációja

Hulladéklerakók építése, rekulivációja

A környezetvédelem fejlődésével párhuzamosan hazánkban is fontossá vált a korszerű szilárd hulladéklerakók építése. Tevékenységi körünkbe beletartozik e létesítmények kivitelezése is.
 
A regionális hulladéklerakók kialakítása során fokozott figyelmet kell fordítani a talajszennyeződés megakadályozására, ennek érdekében készülnek a szigetelt szilárd hulladéktárolók és csurgalék vízgyűjtő medencék. A szelektív hulladékgyűjtés elterjedése érdekében épülnek a hulladék gyűjtő szigetek és a hulladék kezelő központok.
 
Hulladéklerakók rekultivációja során a felhagyott települési nem veszélyes hulladék lerakók környezetbe illesztése történik meg. Feladatunk a rekultivációs terveknek és engedélyeknek megfelelően a hulladéktest formázása, szigetelőréteggel történő ellátása, humuszréteg terítése, gyepesítése (erózióvédelem és zöldfelület kialakítása érdekében), csapadékvíz elvezetés kialakítása.
Az engedélyben leírtak szerint a későbbi süllyedések megfigyelésére süllyedésmérő pontok, a felszín alatti vizek ellenőrzésére monitoring kutak épültek. A csapadékvizek elvezetésére öv és szikkasztó árkok kerültek kialakításra. Ahol fennállt a gázképződés lehetősége gázszellőző kutakat, valamint gázfáklyázót építettünk ki.


referenciáink

Nunc ut auctor tortor. Cras dictum tempor hendrerit. Pellentesque eget ornare neque, sit amet consectetur ipsum. Donec ligula massa, tincidunt eu vestibulum in, sodales a libero. Vestibulum tortor libero, dapibus eu dui at, hendrerit.

Tovább a referenciáinkra

Tevékenységeink

Cras dictum vestibulum tortor libero, dapibus eu dui at, hendrerit.

Tovább a tevékenységekre

térkép

Telephely és gödi távközlési részleg

Tanúsítványaink