Útépítés (Aszfalt- és betonutak építése)

Útépítés (Aszfalt- és betonutak építése)

A motorizáció nagymértékű növekedésével együtt jár a közlekedéshez szükséges infrastruktúra fejlesztési, felújítási igénye. Társaságunk is felismerte a modern világ városfejlesztési, közlekedési igényeit, így jöhetett létre az egyik fő tevékenységi körébe tartozó, a sok esetben a közműépítésekhez is szorosan kapcsolódó útépítési üzletág. Annak érdekében, hogy a felhasznált anyagminőségben ne kényszerüljünk kompromisszumokra saját aszfaltkeverő telep szolgálja ki az építkezéseinket.
 
Az aszfaltozási munkák előkészítésében és kivitelezésében nagy tapasztalattal bíró munkatársaink szakértelme, tevékeny részvétele, továbbá modern, intelligens vezérlőrendszerrel ellátott gépláncunk biztosítja a mindenki megelégedésére történő munkavégzést. 
 
Referenciáink palettája elég széles, mely azt bizonyítja, hogy számunkra egyaránt fontos egy kisebb település úthálózatának fejlesztése és a nagy szakmai kihívást jelentő, legforgalmasabb budapesti csomópontok átépítése. Nyitottak vagyunk a technológiai újdonságokra, melyet gépparkunk és eszközeink folyamatos fejlesztése is bizonyít.


referenciáink

Nunc ut auctor tortor. Cras dictum tempor hendrerit. Pellentesque eget ornare neque, sit amet consectetur ipsum. Donec ligula massa, tincidunt eu vestibulum in, sodales a libero. Vestibulum tortor libero, dapibus eu dui at, hendrerit.

Tovább a referenciáinkra

Tevékenységeink

Cras dictum vestibulum tortor libero, dapibus eu dui at, hendrerit.

Tovább a tevékenységekre

térkép

Telephely és gödi távközlési részleg

Tanúsítványaink