Tata város Kossuth terének értékmegőrző és funkcióbővítő rehabilitációja

Tata város Kossuth terének értékmegőrző és funkcióbővítő rehabilitációja

Projekt bemutatása

Tata város Kossuth terének fejlesztése a történelmi műemlékek megőrzésének jegyében történt.

galéria
Hír
elolvasása

A városközpont, valamint a becsatlakozó utcák közlekedésének fejlesztéséhez a tér, az utak, járdák burkolatát kicseréltük mindösszesen közel 15.000 m2 területen.  A tervezett útrekonstrukció során, több mint 7.000 m2-en, kicseréltük a burkolatokat alépítmény építéssel együtt. Új csapadékvíz csatorna rendszer is került megépítésre valamint a meglévő megmaradó szakaszok felújítását elkészítettük. A közvilágítás jelentős bővítésére is sor került.

A fejlesztés során a zöldfelületek teljes egészében megújultak közel 2.500 m2 területen (Németország vezető faiskolájából kerültek beültetésre az előnevelt növények) és ezen felületek öntözési igényét kielégítő öntőző rendszerrel láttuk el.

A téren megépítettük a tatai hagyományokhoz kapcsolódó vízi látványosságot, a Cascade vízesést, a vízesésfalak szakított mészkő sziklatömbjeivel 25 m3 tömbkőből. Egyedi - speciális kőburkolat építési feladatokat láttunk el összesen több mint 150 m2 felületen. Térközép inkrusztáció és két darab malomkerék hajtó ember kialakítása burkolatban  történt kivitelezésénél 5 fajta kőanyag került beépítésre.

Megrendelő:
Tata Város Önkormányzata

Helyszín:
Tata, Kossuth tér - Komáromi utca - Kocsi utca

Elkészült:
2015-11

Munka típusa:


Térképen:

Referenciáink
szerte az országban

Nunc ut auctor tortor. Cras dictum tempor hendrerit. Pellentesque eget ornare neque, sit amet consectetur ipsum. Donec ligula massa, tincidunt eu vestibulum in, sodales a libero. Vestibulum tortor libero, dapibus eu dui at, hendrerit.

Tovább a referenciáinkra

Telephely és gödi távközlési részleg

Tanúsítványaink