Tata város Kossuth terének értékmegőrző és funkcióbővítő rehabilitációja

Tata város Kossuth terének értékmegőrző és funkcióbővítő rehabilitációja

Projekt bemutatása

Tata város Kossuth terének fejlesztése a történelmi műemlékek megőrzésének jegyében történt.

galéria
Hír
elolvasása

A városközpont, valamint a becsatlakozó utcák közlekedésének fejlesztéséhez a tér, az utak, járdák burkolatát kicseréltük mindösszesen közel 15.000 m2 területen.  A tervezett útrekonstrukció során, több mint 7.000 m2-en, kicseréltük a burkolatokat alépítmény építéssel együtt. Új csapadékvíz csatorna rendszer is került megépítésre valamint a meglévő megmaradó szakaszok felújítását elkészítettük. A közvilágítás jelentős bővítésére is sor került.

A fejlesztés során a zöldfelületek teljes egészében megújultak közel 2.500 m2 területen (Németország vezető faiskolájából kerültek beültetésre az előnevelt növények) és ezen felületek öntözési igényét kielégítő öntőző rendszerrel láttuk el.

A téren megépítettük a tatai hagyományokhoz kapcsolódó vízi látványosságot, a Cascade vízesést, a vízesésfalak szakított mészkő sziklatömbjeivel 25 m3 tömbkőből. Egyedi - speciális kőburkolat építési feladatokat láttunk el összesen több mint 150 m2 felületen. Térközép inkrusztáció és két darab malomkerék hajtó ember kialakítása burkolatban  történt kivitelezésénél 5 fajta kőanyag került beépítésre.

Megrendelő:
Tata Város Önkormányzata

Helyszín:
Tata, Kossuth tér - Komáromi utca - Kocsi utca

Elkészült:
2015-11

Munka típusa:


Térképen:

Hasonló referenciáink
Dunakeszi Fő tér rekonstrukció I. ütem
Megrendelő: Tata Város Önkormányzata
Helyszín: Tata, Kossuth tér - Komáromi utca - Kocsi utca
Elkészült: 2015-11
Munka típusa:

Térburkolat (táj- és térépítés, díszburkolatok, természetes és mesterséges kőburkolatok építése)

Dunakeszi Fő tér rekonstrukció I. ütem

Referenciáink
szerte az országban

Nunc ut auctor tortor. Cras dictum tempor hendrerit. Pellentesque eget ornare neque, sit amet consectetur ipsum. Donec ligula massa, tincidunt eu vestibulum in, sodales a libero. Vestibulum tortor libero, dapibus eu dui at, hendrerit.

Tovább a referenciáinkra

Telephely és gödi távközlési részleg

Tanúsítványaink