Új M3 autópálya csomópont kivitelezése

Új M3 autópálya csomópont kivitelezése

Projekt bemutatása

Mogyoród és Fót mellett a Hungaroring elérhetősége is jelentősen javult a HE-DO, a Penta és a KM munkájának köszönhetően.

galéria
Hír
elolvasása

A 2017 októberében elkezdett fejlesztés által Fót és Mogyoród elérhetősége is jelentősen feljavult, akárcsak a Hungaroringé.

Az új csomópontra azért volt szükség, mert a régebbi lejáratot csak a Budapest felől és a Budapest felé közlekedők tudták használni. Emellett Fót és Mogyoród, valamint a Hungaroring irányából csak rossz minőségű utakon lehetett rá feljutni.

Ezt a problémát orvosolva az északi oldalon egy több mint másfél kilométeres, új nyomvonalú kétszer egy sávos út épült ki, amely a Mogyoródra Fótról bevezető Fóti úthoz (2101-es számú út) kapcsolta az autópályát. A bekötőúthoz egy új körforgalom is épült az autópálya északi oldalán.

Az M3-astól délre is létrejött egy körforgalom a Hungaroring irányába teremtve új lejáratot, immár a Debrecen felől érkezőknek is lehetőséget adva.

Forrás: https://magyarepitok.hu/aktualis/2019/07/atadtak-az-m3-as-autopalya-uj-csomopontjat

Megrendelő:
NIF Zrt.

Helyszín:
Mogyoród és Fót megközelítését szolgáló új M3 autópálya csomópont, valamint a csomópont és a 2101. j. út közötti szakasz megvalósítása

Elkészült:
2019-07

Munka típusa:


Térképen:

Referenciáink
szerte az országban

Nunc ut auctor tortor. Cras dictum tempor hendrerit. Pellentesque eget ornare neque, sit amet consectetur ipsum. Donec ligula massa, tincidunt eu vestibulum in, sodales a libero. Vestibulum tortor libero, dapibus eu dui at, hendrerit.

Tovább a referenciáinkra

Telephely és gödi távközlési részleg

Tanúsítványaink