Betonjavítási technológiák (vasbeton szerkezetek javítása)

Betonjavítási technológiák (vasbeton szerkezetek javítása)

A Penta Általános Építőipari Kft. egyik partnercégével együttműködési megállapodást hozott létre a vasbetonszerkezetek javítására és felújítására. 
 
Az elmúlt évtizedekben mindkét cég egyedülállóan széles palettán több nagy jelentőségű referenciát szerzett a megrendelők teljes megelégedettségére. Sikeresen dolgoztunk az energia iparban, a vízépítésben (duzzasztók, zsilipek, átereszek, szivattyúházak) sportlétesítményekben, az ivóvíz ellátás-és szennyvízkezelés műtárgyain (víztornyok, ivó és szennyvíz medencék, aknák), ipari szerkezeteken (vegyipar, papíripar), a távközlésben (acél és vasbeton adótornyok), élelmiszeriparban (gabonatároló silók) és a műemlékvédelemben is.
Minden feladat egyedi, ebből adódóan szerkezeti és anyagvizsgálatok elvégzését követően lehet a technológiát meghatározni és a kivitelezést megvalósítani.
 
A Penta Általános Építőipari Kft. a teljes folyamat szakszerűségét garantálja. 


referenciáink

Nunc ut auctor tortor. Cras dictum tempor hendrerit. Pellentesque eget ornare neque, sit amet consectetur ipsum. Donec ligula massa, tincidunt eu vestibulum in, sodales a libero. Vestibulum tortor libero, dapibus eu dui at, hendrerit.

Tovább a referenciáinkra

Tevékenységeink

Cras dictum vestibulum tortor libero, dapibus eu dui at, hendrerit.

Tovább a tevékenységekre

térkép

Telephely és gödi távközlési részleg

Tanúsítványaink