Távközlési hálózatok építése és fenntartása

Távközlési hálózatok építése és fenntartása

Társaságunk mélyépítési tevékenysége mellett (szakmai elődszervezetét is figyelembe véve) több, mint két évtizede végez országszerte távközlési hálózattervezési, kivitelezési és hálózatfenntartói feladatokat. Azóta az ország teljes területén, valamennyi jelentős távközlési szolgáltató megbízásából végeztünk – közvetve és közvetlenül – kábeltelevízió és telefon- hálózat tervezési, kivitelezési tevékenységet.
 
Munkáink során gyakorlatot és tapasztalatot szereztünk a magyarországi távközlési szolgáltatók alépítmény- lefedő– és házhálózatainak tervezésében szerelésében, karbantartásában, valamint előfizetőinek bekapcsolási munkáiban is.
 
Távközlési tevékenységünk nagyobb részét az Invitel mintegy 180 000 telefon előfizetőt ellátó helyi hálózatainak fenntartása, illetve üzemeltetése jelenti, amelynek keretében a 24; 25; 27; 32; 33; 88; 89; 95-ös számú primer körzetek távbeszélő állomásainak, nem beszédcélú összeköttetéseinek, Internet és IPTV szolgáltatásainak hálózatos üzemviteli és létesítési feladatait látjuk el, területenként önállóan működő műszaki-adminisztrációval és diszpécser szolgálatokkal.
 
Nyilvános szolgáltatásokhoz kapcsolódóan szintén az Invitel Zrt számára közel 20 éve végzünk nyilvános és megbízott kezelésű távbeszélőkészülék üzemeltetést, fenntartást és javítását, jelenleg több mint 600-as darabszámban.
Ezzel párhuzamosan 2005. évtől kezdődően Társaságunk végzi a nyilvános készülékek érme számlálási feladatait is.
 
Kábeltelevíziós munkáink keretében a Magyar Telekom (Matáv Kábel TV Kft; T-Kábel) illetve az Invitel számára az első hálózataik indulása óta folyamatosan ellátunk szakipari, kivitelezési és üzemeltetési feladatokat. Ehhez kapcsolódóan az ország teljes területén, valamennyi jelentős szolgáltató megbízásából végeztünk – közvetve és közvetlenül – hálózatépítési és hálózatrekonstrukciós tevékenységet.
 
Jelenlegi megbízásaink alapján foglalkozunk FTTH hálózatok megvalósításával és üzemeltetésével, optikai és koaxiális alapú adatátviteli rendszerekkel, IPTV-s szolgáltatásokkal valamint vezeték nélküli internetes (WiFi) hálózatok karbantartásával és üzemeltetésével.
 
2008-tól az ország teljes területén ellátjuk az Invitel Zrt. optikai hálózatának üzemeltetési, fenntartási, hibaelhárítási feladatait.
 
Társaságunk (alvállalkozóinkkal egyetemben) rendelkezik a Magyar Telekom NyRt, az Invitel Zrt. és más koncessziós társaságok által megkövetelt technológiai és minőségi
ismeretekkel, ezeknek eleget tevő műszer- és eszközparkkal. Kollégáink rendelkeznek az elektromos közös oszlopsoros munkavégzéshez szükséges jártassággal valamint az
áramszolgáltatók által megkövetelt vizsgákkal és jogosultságokkal.
 
Társaságunk az ISO 9001 és ISO 14001 minőség- és környezetirányítási rendszerben végzi tevékenységét, illetve működtetjük és rendszeresen auditáltatjuk az OHSAS 18001 munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszerünket is.


referenciáink

Nunc ut auctor tortor. Cras dictum tempor hendrerit. Pellentesque eget ornare neque, sit amet consectetur ipsum. Donec ligula massa, tincidunt eu vestibulum in, sodales a libero. Vestibulum tortor libero, dapibus eu dui at, hendrerit.

Tovább a referenciáinkra

Tevékenységeink

Cras dictum vestibulum tortor libero, dapibus eu dui at, hendrerit.

Tovább a tevékenységekre

térkép

Telephely és gödi távközlési részleg

Tanúsítványaink