Betoncsiszolás (HTC Superfloor technológia)

Betoncsiszolás (HTC Superfloor technológia)

Betoncsiszolás (HTC Superfloor technológia) >>> http://betoncsiszolas.pentakft.hu/
 
Társaságunk 2012 óta foglalkozik betoncsiszolási technológia alkalmazásával. A HTC Superfloor technológia több évtizedes múltra tekint vissza. A Svéd gyártó koncepciója egyedi megjelenésű, ipari és lakossági környezetben is egyaránt kitűnő, az igénybevételeknek és a környezeti hatásoknak ellenálló hosszú élettartamú betonpadlók létrehozása volt.
 
A csiszolt betonpadló térhódításának légyege a technológia egyszerűségében rejlik. 
Nagy teljesítményű 4 tárcsás csiszológépekkel, gyémánt szerszámokkal lecsiszoljuk a meglévő beton felső 2-4 mm vastag részét, az így felszínre kerülő rész egy nagy teherbírású, homogén felület. A betont speciális anyagokkal tovább szilárdítjuk, a felületi hibákat erre a célra kifejlesztett javítóanyaggal kitöltjük, majd a felületet impregnáljuk. A végleges felületet a megrendelő igényeinek megfelelően matt, selyemfényű, vagy fényes megjelenésig polírozzuk. Ez a padlótípus nem bevonat, így nincs olyan része, ami felválhat. 
 
A HTC Superfloor technológia alkalmazásában szerzett tapasztalatunk garanciát jelent a betonfelületek felújításában.


referenciáink

Nunc ut auctor tortor. Cras dictum tempor hendrerit. Pellentesque eget ornare neque, sit amet consectetur ipsum. Donec ligula massa, tincidunt eu vestibulum in, sodales a libero. Vestibulum tortor libero, dapibus eu dui at, hendrerit.

Tovább a referenciáinkra

Tevékenységeink

Cras dictum vestibulum tortor libero, dapibus eu dui at, hendrerit.

Tovább a tevékenységekre

térkép

Telephely és gödi távközlési részleg

Tanúsítványaink