Csatorna rekonstrukció (feltárással vagy feltárás nélkül)

Csatorna rekonstrukció (feltárással vagy feltárás nélkül)

A 90-es évek közepétől folyamatosan részt veszünk a fővárosi csatornahálózat felújításában. Az elöregedett tégla és bauxitbeton anyagú csatornák átépítését, feltárással, illetve kitakarás nélküli (NO DIG) technológiával végezzük.
 
A felújítások különleges jellege, hogy a munkálatok alatt folyamatosan szükséges biztosítani a csatornahálózat üzemét. A megvalósítást az ideiglenesen telepített szennyvízátemelő berendezések üzemeltetésével és ideiglenes elvezető rendszerek kiépítésével, vagy a meglévő hálózaton történő vízkormányzással biztosítjuk.
 
A csatornahálózatok felújításainak elsődleges céljuk általában az elöregedett vezetékek új, korszerű vezetékekre történő cseréje a legkülönbözőbb anyagokból, az adott beépítési környezeti viszonyokat figyelembe véve akár PVC, vasalt beton, üvegszállal erősített poliészter, bizonyos esetekben természetes kőagyag anyagú vezetékek beépítésével. Előfordul azonban, hogy más oka van a hálózatok rekonstrukciójának, például más kapcsolódó beruházás, akár egy köztér átépítése kapcsán szükségessé válhat a csatornahálózat kapacitásának bővítése vagy a vezetékek áthelyezése. 


referenciáink

Nunc ut auctor tortor. Cras dictum tempor hendrerit. Pellentesque eget ornare neque, sit amet consectetur ipsum. Donec ligula massa, tincidunt eu vestibulum in, sodales a libero. Vestibulum tortor libero, dapibus eu dui at, hendrerit.

Tovább a referenciáinkra

Tevékenységeink

Cras dictum vestibulum tortor libero, dapibus eu dui at, hendrerit.

Tovább a tevékenységekre

térkép

Telephely és gödi távközlési részleg

Tanúsítványaink